TÓTH ESZTER ANNA

az Avalon Resort & SPA ***** Superior kommunikációs és marketing igazgató


„2023-ban csatlakoztunk ehhez a nemes kezdeményezéshez, amit az első perctől kezdve nagyon élveztünk. Jó volt látni, hogy milyen sok gyermeket és fiatalt mozgatott meg az Alkoss szabadon művészeti pályázat, rengeteg alkotás érkezett, izgalmas volt a közös válogatás a pályaművek között. Tavaly az álomutazás volt a meghirdetett témakör, melyhez öt csillagos hotelünkkel, az Avalon Resorttal egyértelmű volt a kötődésünk. Az idei választáshoz is – hiszen tényleg több síkon is a sportról szól majd ez az évünk – könnyedén kapcsolódunk, hiszen a hely, ahol szállodánk található, az Avalon Park olyan családi szórakoztató és élménypark, ahol a pihenés mellett az aktív kikapcsolódás is nagy szerepet kap. Számos sportolási lehetőséget kínálunk vendégeinknek, akár az idén tavasszal megújuló elektromos gokartpályánkra, akár elektromos biciklikre, vagy az erdei futásra esik a választásuk. A gyermekkel érkezőkre pedig a mindenféle mozgásigényt kielégítő Maya Játszóházunk vár. Bízunk benne, hogy az Avalon által felajánlott díj keretében a nyertes barátaival és családjával együtt egy emlékezetes és mozgalmas, igazán sportos napot fog majd nálunk eltölteni.”


Bóka Benjamin

Good Life Kft.


„A saját munkavállalók duális képzésével foglalkozó Good Life Kft. ügyvezetőjeként örömmel csatlakoztam az Alkoss szabadon pályázatához, miután az alapítvány tevékenységét támogatásra érdemesnek és értékteremtőnek találom. Idei pályázati felhívásuk, a Te sportélményed! személyes érintettséggel is bír számomra, ugyanis gyermek-, és fiatal koromat labdarúgóként töltöttem, így sok szép sportélménnyel gazdagodtam. Cégünk fő profilja az oktatást támogató tevékenység, amely az állandó fejlődést, az élethosszig tartó tanulást támogatja. Az alapítvány segítségével a magukat kreatív területen megmérettető tanulók felnőttkorba lépve akár cégünk támogatásával tudnak majd munkavégzés mellett új szakmát szerezni, ezáltal magukat a munkaerőpiacon még értékesebbé tenni.”


VARGA VIKTORIA

ViktoriaVarga Budapest Fashion


„Idén már nem csupán szakmai partnerként veszek részt az Alkoss szabadon! kezdeményezésben, miután terveink szerint az elkövetkező években hagyományteremtő módon egy-egy díjazott alkotását szeretnénk megeleveníteni kollekcióimban.

A VIKTORIAVARGA márkát élénk és vibráló színek, valamint a kidolgozott és átgondolt részletek jellemzik, amit most a fiatal művészek inspiráló munkáival gazdagítunk, és a megszokott, kifinomult szabásvonalakba öntjük.

A művészeti pályázatnak köszönhetően izgalmas lehetőség nyílik a társművészetek összefonódására. Fiatal tehetségeket bátorítunk és inspirálunk, hogy a divat és művészet közös színterén kifejezhessék kreativitásukat.”


Zsolnay Porcelán Manufaktúra

az Alkoss szabadon 2024 nyertesek serlegeinek készítője


"A Zsolnay Porcelánmanufaktúra több 170 éves múltra tekint vissza, és mára a magyar kultúra és művészet kiemelkedő jelképévé vált. Az 1853-ban alapított manufaktúra megteremtette Magyarországon a porcelánkészítés hagyományát és elismertségét, egyúttal pedig a nemzetközi porcelán- és kerámiaiparban is fontos szerepet tölt be napjainkban. A Zsolnay különös figyelmet fordít a művészeti értékek és a kézműves hagyományok tiszteletben tartására. A márkát ma is tisztelet övezi magas minőségű, kézzel készített porcelán termékei és a művészeti kerámia iránti elkötelezettsége révén. A manufaktúra továbbra is gyárt dísz- és használati tárgyakat, valamint egyedi műalkotásokat, amelyek megőrzik a Zsolnay hagyományos értékeit, miközben modern dizájnnal és technológiával ötvözik őket.

A manufaktúra aktívan részt vesz kulturális és művészeti kezdeményezésekben, így nagy örömmel fogadta a felkérést, hogy tervezze meg és valósítsa meg az Alkoss Szabadon pályázat győzteseinek járó díjakat, ezzel is támogatva a művészeti közösséget és a kreatív tehetségeket."Iratkozz fel hírlevelünkre!Partnereink


                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
© 2023 Alkoss szabadon. All Rights Reserved.